Registrul spațiilor verzi din municipiul Constanța, principalul subiect al ședinței extraordinare a Consiliului Local din 20 martie

Ședință Consiliu Local Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

Primarul Decebal Făgădău i-a convocat pe consilierii locali în ședință extraordinară. Aceasta este programată pentru 20 martie, începând cu ora 12.00 în sala „Remus Opreanu” a Consiliului Judeţean Constanţa.

Pe ordinea de zi sunt înscrise trei proiecte de hotărâri, toate inițiate de către primarul Decebal Făgădău:

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Registrului local al spaţiilor verzi din intravilanul municipiului Constanţa – parţial;
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie şi a principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Reabilitarea, modernizarea şi dotarea Liceului Tehnologic de Electrotehnică şi Telecomunicaţii, Constanţa”;
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie şi a principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Reabilitarea, modernizarea şi dotarea Grădiniţei cu program prelungit „Mugurel”, Constanţa”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*