Reduceri la abonamentele pentru festivalurile Neversea și Untold pentru elevii care se înscriu la bacalaureat

Neversea 2018. FOTO Neversea

Campania “Bac de 10” continuă și în acest an, iar prin această campanie, aflată deja a la cincea ediție, organizatorii Untold și Neversea își propun să susțină performanța în educație și să-I premieze pe cei care iau nota 10 la examenul de bacalaureat. În acest an, cine ia nota 10 la examenul maturității, va primi un abonament gratuit pentru patru zile la ediția aniversară a festivalului Untold.

Pe lângă participarea gratuită la unul dintre cele mai bune festivaluri de muzică din Europa, Untold, absolvenții de 10 vor primii fiecare și câte un voucher în valoare de 500 de ron din partea Kaufland România, pe care îl vor putea folosi în festival. În plus, toți cei care s-au înscris la examenul de bacalaureat în sesiunea din vară, vor putea achiziționa abonamentul la un preț special, atât la Untold, cât și la Neversea , după cum urmează:

La festivalul Neversea la prețul de 499 ron plus taxe din prețul final al abonamentului de 599 ron plus taxe

La festivalul Untold la prețul de 715,20 ron plus taxe din prețul final al abonamentului de 892,32 plus taxe

Toți absolvenții care doresc să participe la campanie trebuie să acceseze link-ul http://untold.com/bacde10.

În campania de anul trecut, 104 absolvenți care au promovat examenul de Bacalaureat cu nota 10 au primit abonamente cadou la cele mai tari petreceri ale anului 2018, Untold și Neversea. Alți peste 4000 de tineri au primit reducere la abonament.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*