FOTO Campania „Curățăm Constanța Noastră“ a ajuns la jumătate cu ajutorul angajaților firmei Polaris și voluntarilor din Constanța

Oricine se poate alătura campaniei „Curățăm Constanța Noastră“. FOTO Primăria Constanța

Campania „Curățăm Constanța Noastră”, cea mai amplă inițiativă de responsabilizare civică față de mediul înconjurător din orașul Constanța a ajuns la jumătate. Până acum, sute de constănțeni s-au alăturat demersului inițiat de Primăria Municipiului Constanța și foarte multe cartiere din oraș au fost igienizate și ecologizate.

Sute de școlari și preșcolari însoțiți de părinți și cadre didactice au avut grijă ca în curțile unităților de învățământ în care studiază să fie curățenie exemplară. Astăzi, au curățat Constanța micuții de la Grădinița cu Program Prelungit „Dumbrava minunată”, cei de la Grădinița cu Program Prelungit „Lumea copiilor” și elevii de la Școala Gimnazială nr.14.

Până acum, peste 70 de asociații de proprietari au participat la curățenia de toamnă.

Echipele Serviciului Gestionare Spații Verzi, ale firmei de salubrizare SC Polaris, precum și persoanele asistate social și cele care prestează muncă în folosul comunităţii au acționat în prima jumătate a lunii în următoarele zone: stațiunea Mamaia, Tomis Nord, Faleză Nord, Palazu Mare, Tomis I, Tomis II, Tomis III, Anadalchioi, Zona Peninsulară și centrul Constanței.

În paralel cu aceste acțiuni, se desfășoară campania „Constanța colectează selectiv“ prin care Primăria Municipiului Constanța invită constănțenii să conștientizeze obligațiile pe care le avem cu toții pentru păstrarea unui mediu curat și sănătos.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*