Rectificarea bugetului local Medgidia a fost aprobată în ședința lunii august

Vot în ședința de Consiliu Local Medgidia. FOTO Primăria Medgidia
Vot în ședința de Consiliu Local Medgidia. FOTO Primăria Medgidia

Consilierii locali din Medgidia s-au întrunit miercuri, 30 august, în şedinţa ordinară a lunii în curs, în cadrul căreia au fost dezbătute 6 proiecte de hotărâre, înscrise pe ordinea de zi. Toate proiectele au întrunit numărul necesar de voturi pentru a fi admise.

La primul punct s-a aprobat rectificarea bugetului local de venituri şi cheltuieli al Municipiului Medgidia, pe anul 2017. Propunerea a avut în vedere suplimentarea prevederilor capitolului ,,Depozite speciale pentru construcții locuințe’’, ,,Locuințe, servicii și dezvoltare publică’’ și diminuarea capitolului ,,Cultură, recreere și religie’’. Lista de investiții a fost completată cu pozițiile ,,Locuințe sociale str. Dezrobirii lot 1’’ și ,,Modernizarea, extinderea și optimizarea consumului energetic – sistem de iluminat public în municipiul Medgidia’’. La punctul următor s-a votat ,,aprobarea contului de execuție al bugetului local și al instituțiilor finanțate din venituri proprii şi subvenţii pe trimestrul II al anului 2017’’.

În ședința lunii august a fost aprobată repartizarea a două locuințe situate în bloc ANL, conform ordinii din lista de priorități.
La ultimul punct a fost aprobat proiectul de hotărâre privind încheierea unui contract de servicii de asistare, consiliere şi reprezentare juridică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*