Rectificarea bugetului local al municipiului Medgidia de venituri și cheltuieli pentru anul în curs – aprobată în şedinţă de îndată

Ședință de Consiliu Local Medgidia. FOTO Arhivă

Joi, 17 august la Primăria Municipiului Medgidia, consilierii locali au fost convocaţi în şedinţă de îndată. Ședința a avut pe ordinea de zi un singur proiect de hotărâre, inițiator fiind primarul Valentin Vrabie privind “ Rectificarea bugetului local de venituri și cheltuieli al Municipiului Medgidia, pe anul 2017”.

Proiectul a fost aprobat în unanimitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*