Consilierii locali din Valu lui Traian, convocați miercuri, 22 decembrie, în ședință extraordinară

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

O ședință extraordinară a Consiliului Local Valu lui Traian va avea loc miercuri, 22 decembrie, consilierii locali fiind convocați pentru a aproba rectificarea bugetului local pe anul 2021.

Primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, convoacă ședință extraordinară a Consiliului Local al comunei Valu lui Traian, în data de 22 decembrie, ora 12. 00. Întâlnirea va avea loc în sala de ședințe a Consiliului Local, cu luarea măsurilor de siguranţă care se impun situației actuale (purtarea de măști) în contextul epidemiei de coronavirus şi pentru prevenirea riscului de răspândire la nivelul comunei Valu lui Traian a infecției cu virusul COVID-19.

Pe ordinea de zi se află un singur proiect de hotărâre și anume aprobarea rectificării bugetului local pe anul 2021.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*