Consilierii locali din Valu lui Traian au fost convocați vineri, 14 mai, într-o în ședință ordinară

Primăria din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Primarul comunei Valu lui Traian Florin Mitroi, a convocat o ședință ordinară a Consiliului Local al comunei Valu lui Traian, vineri, 14 mai, de la ora 12.00. Ședința va avea loc în sala Consiliului Local, cu luarea măsurilor de siguranță care se impun situației actuale (purtarea de măști) în contextul epidemiei de coronavirus și pentru prevenirea riscului de răspândire la nivelul comunei Valu lui Traian a infecției cu virusul CODID-19.

Pe ordinea de zi a ședinței se află 11 proiecte. Acestea sunt:

  1. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Nomenclaturii stradale organizată la nivelul comunei Valu lui Traian, aprobată prin H.C.L. nr.40/14.02.2020, cu modificările și completările ulterioare.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea constituirii dreptului de superficie, asupra unor terenuri intravilane, ce face parte din domeniul privat al comunei Valu lui Traian.
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea dării în folosință gratuită a unor spații din incinta clădirii –Piața Agroalimentară, pentru desfășurarea activității, Societății ”Gospodărie comunală Valu lui Traian” SRL.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării, cu plata în rate, a unor terenuri intravilane ce fac parte din domeniul privat al comunei Valu lui Traian.
  5. Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii unui protocol de colaborare cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, în scopul implementării proiectului: „Venus –Împreună pentru o viață în siguranță”.
  6. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului local pe anul 2021, aprobat prin H.C.L. nr.82/ 09.04.2021, cu modificările ulterioare.
  7. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea inventarului bunurilor care alcătuiesc domeniul privat al comunei Valu lui Traian, pe anul 2021, aprobat prin H.C.L. nr.18/18.01.2021, cu modificările și completările ulterioare.
  8. Proiect de hotărâre privind aprobarea Procedurii interne privind achiziția de servicii de creditare.
  9. Proiect de hotărâre privind aprobarea Programului pentru acordarea de finanțări nerambursabile pe anul 2021.
  10. Proiect de hotărâre pentru modificarea Planului Urbanistic de Detaliu (P.U.D.) al zonei C, comuna Valu lui Traian, cu modificările ulterioare.
  11. Proiect de hotărâre privind aprobarea execuției bugetului local pe trimestrul I, anul 2021.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*