Rectificarea bugetară a Spitalului Medgidia este votată într-o ședință extraordinară a Consiliului Local

Spitalul Municipal Medgiidia înainte de reabilitare. FOTO CTnews.ro

Consilierii locali ai municipiului Medgidia au fost convocați în ședință extraordinară pentru a decide rectificarea bugetară a principalei unități sanitare din oraș.

Proiectul ordinii de zi a ședinței extraordinare din 12 noiembrie cuprinde un singur punct, cel referitor la Spitalul Municipal Medgidia:

  1. Proiectul de hotărâre nr. 45 privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al Spitalului Municipal Medgidia, pe anul 2019

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*