FOTO Ovidius Clinical Hospital susține tinerii sportivi de la Turneul de Tenis de la Mamaia

OCH la Turneul de Tenis de la Mamaia. FOTO OCH
Echipele OCH la Turneul de Tenis de la Mamaia. FOTO OCH

Ovidius Clinical Hospital, cel mai mare și modern spital privat din regiune, susține tinerii sportivi în cadrul Turneului de Tenis ‘Cupa de Vară Samtronic – Terrabisco’ Mamaia 2017.

Pe tabloul turneului sunt înscriși 139 de tenismeni cu vârste între 8-18 ani din România și din alte țări, și vor juca pentru cupă în perioada 1-5 iulie, la categoria feminimși masculin, în cadrul complexului cu 10 terenuri de tenis din Mamaia.

Sportivii participanți se bucură de sprijinul sponsorilor, Ovidius Clinical Hospital oferindu-le câștigătorilor vouchere valorice pentru achiziționarea de echipamente sportive, pentru a le sprijini cariera sportivă.

Pentru a fi alături de sportivi, Ovidius Clinical Hospital asigură pe toată durata turneului asistență medicală de specialitate.

Pentru mai multe informații despre desfășurarea competiției, vizitați pagina turneului de tenis.

Ovidius Clinical Hospital oferă tratament personalizat fiecărui pacient în funcție de vârstă și afecțiune, în cadrul bazei de tratament și recuperare medicală ultramodernă, având personal dedicat nevoilor și siguranței pacienților.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*