Constănțenii, cu mic cu mare s-au alăturat societății de salubritate Polaris în campania „Curățăm Constanța Noastră”

Copii participă și ei la campania „Curățăm Constanța Noastră”, FOTO Primăria Constanța

Campania de responsabilizare civică din municipiul Constanța „Curățăm Constanța Noastră” continuă. Profitând de vremea frumoasă, bună pentru activități în aer liber, tot mai multe persoane, copii și adulți s-au alăturat angajaților societății de salubrizare în această campaniei, fiecare după posibilități.

Copiii Grădiniței cu Program Prelungit nr.6 au venit în sprijinul campaniei „Curățăm Constanța Noastră”, prin activități de conștientizare, precum: jocuri cu caracter ecologic, vizitarea acvariului, promovarea acțiunii prin împărțirea flyerelor informative în rândul trecătorilor și prezentarea flashmob-ului „Micul ecologist”.

Sub sloganul „Nu este gunoiul meu, dar este orașul meu!”, copiii și cadrele didactice au strâns gunoiul din zona falezei Cazino, fiind sprijiniți de angajații Polaris.

Au făcut curățenie de toamnă și preșcolarii și elevii de la Grădinița Cu Program Prelungit, nr.8 , de la Școala Gimnazială nr.3 „Ciprian Porumbescu”, de la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân”, de la Liceul Tehnologic „Gheorghe Miron Costin” și de la Școala Gimnaziala nr. 31.

Membrii asociațiilor de proprietari Bl. B6, 141, ST5, 846, E4 și L6 au igienizat zona blocurilor în care locuiesc.

Cei interesați să se alăture campaniei, se pot înscrie online pe www.curatamconstantanoastra.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*