Reactorul numărul 2 al Centralei Nucleare de la Cernavodă va fi oprit

CNE Cernavodă. FOTO cne.ro
CNE Cernavodă. FOTO cne.ro

SN Nuclearelectrica SA a anunțat că Unitatea 2 a CNE Cernavodă va fi oprită controlat în data de 5 septembrie, ora 15:00.

Măsura este luată în vederea efectuării unor lucrări de reparație la podul Mașinii de Încărcat/Descarcat combustibil (“MID”). Specialiștii estimează că durata opririi controlate va fi de 72 de ore.

Oprirea controlata și realizarea lucrărilor se vor efectua în deplină siguranță și în conformitate cu procedurile specifice ale centralei.

SNN va transmite un comunicat de presă la finalizarea lucrărilor și reconectarea Uniții 2 CNE Cernavodă la Sistemul Energetic Național.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*