Daruri de Paști de la Primăria Cumpăna pentru 250 de vârstnici și persoane cu handicap

Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu
Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu

În prag de sărbători, trăind bucuria Învierii Domnului Iisus Hristos, fiecare dintre noi încearcă să demonstreze cât de puternic este dictonul “Dar din dar se face rai”

Primăria şi Consiliul local Cumpăna, reprezentate legal prin persoana primarului, ec. Mariana Gâju, vor încerca să ofere un strop de fericire și lumină în sufletele persoanelor vârstnice cu venituri reduse și persoanelor cu dizabilităţi gradul I(copii și adulți).

Un număr de 250 de persoane vârstnice cu venituri reduse și persoane cu dizabilități gradul I (copii și adulți) vor primi pachete conținând produse alimentare necesare hranei zilnice: ulei, zahăr, făină, orez și cozonac.

Totodată, Primăria şi Consiliul Local Cumpăna în parteneriat cu Asociaţia pentru Dezvoltare Comunitară Cumpăna, Grădiniţele “Florilor” şi “Sf. Maria”, Liceul tehnologic “Nicolae Dumitrescu”, au demarat cu ocazia sărbătorilor de Paște campania locală de strângere de fonduri „Fă-le o bucurie!”.

Pachetele pregătite vor fi donate unui număr de 16 familii nevoiaşe identificate de către asistenții sociali ai Serviciului Public de Asistenţă Socială din cadrul primăriei.

Evenimentele vor avea loc miercuri 12 aprilie 2017, cu începere de la ora 10.00, la domiciliul persoanelor vârstnice din localitate și la ora 11.00 vor primi pachete familiile din cadrul Campaniei “Fă-le o bucurie!”, la sediul cantinei sociale de pe lângă Biserica “Sf. Parascheva” Cumpăna.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*