Crimă la Oltina. O femeie a fost bătută până la moarte de către concubin

Comuna Oltina. FOTO Ctnews.ro

O femeie din localitatea Oltina a fost omorâtă în bătaie de către concubin în seara de 11 decembrie. Acesta a constatat decesul de abia a doua zi dimineață, când s-a trezit. 

Potrivit unor surse din cadrul anchetatorilor, între victimă și agresor a fost o ceartă provocată de consumul de alcool a bărbatului. Acesta a pus mâna pe un corp dur și a început să o lovească pe femeie, fără să se mai uite unde dă și oprindu-se cu greu. Când a obosit, a lăsat-o pe femeie lată și a plecat să se culce. În dimineața de 12 decembrie, individul s-a trezit și a observat că femeia era rece și rigidă. A pus mâna pe telefon și l-a sunat pe fiul acestuia și i-a spus ce s-a întâmplat, iar apoi acesta a sunat la 112.

Echipajul ambulanței trimis la fața locului a constatat decesul femeii care prezenta multiple echimoze pe nivelul întregului corp, traumatism cranio – cerebral și hematom regiunea parietala stângă.

Suspectul a fost condus la sediul poliției, urmând a fi audiat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*