VIDEO Apariția unor suspecți în cazul incendiului din parcarea subterană a unui bloc din Constanța

Apariția unor suspecți în cazul incendiului din parcarea subterană a unui bloc din Constanța, Imagini captura camere supraveghere

Imagini video surprinse de camere de supraveghere indică apariția unor suspecți în cazul incendiului din parcarea subterană a unui bloc din Constanța.

Astfel, urmare a incendiului care a izbucnit în dimineața zilei de joi, 16 decembrie, în jurul orei 01.00, polițiști de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța efectuează cercetări, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, sub aspectul săvârșirii  infracțiunilor de distrugere prin incendiere și vătămare corporală din culpă, pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor producerii incendiului, iar în funcție de probele administrate se vor dispune măsurile legale care se impun.

Urmare acestor investigații, oamenii legii au intrat în posesia unor imagini surprinse de camere de supraveghere aflate în apropiere, în care se pot observa două persoane, aflate în vecinătatea parcării în apropierea momentului în care izbucnește focul. Astfel, una dintre ipotezele luate în calcul anchetatori este că incendiul ar fi putut să pornească ori pus intenționat, ori de la niște petarde aruncate, ce au ajuns sub o mașină.

Pompierii militari au intervenit în noaptea de miercuri spre joi pentru stingerea unui incendiu produs în parcarea unui bloc, cu șase etaje, în municipiul Constanța. Salvatorii sosiți la fața locului au constatat că arderea se manifesta pe o suprafață de aproximativ 400 metri pătrați și s-a propagat la fațada imobilului. Pentru eficientizarea misiunii de răspuns a fost activat Planul Roșu de Intervenție. Echipajele de căutare-salvare au evacuat 250 de persoane, opt persoane au fost asistate medical la fața locului, ulterior fiind transportate la spital. În urma evenimentului au fost afectate 150 de apartamente și 37 de autoturisme.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*