IPJ Constanța, precizări legate de izbucnirea scandalului de pe bulevardul Tomis

Sediul IPJ Constanța. FOTO Paul Alexe

Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța au făcut mai multe precizări legate de izbucnirea scandalului de pe bulevardul Tomis în urma căruia două persoane au fost rănite.

În cauză este vorba de trei persoane fără adăpost, aflate în stare de ebrietate, care se cunoșteau între ele și între care ar fi avut loc un conflict spontan, pe motiv că persoanele vătămate nu i-ar fi restituit un telefon mobil bărbatului bănuit de comiterea faptei, pentru ca acesta să schimbe melodia care se derula în acel moment.

În urma transportării la spital și consultării de specialitate, s-a constatat că agresiunea fizică a fost minoră, motiv pentru care persoanele vătămate nu au rămas internate.

Până în acest moment nu a fost depusă plângere prealabilă, care, conform legii, este necesară în cazul infracțiunii de lovirea sau alte violențe, înainte de a fi luate orice fel de măsuri în cauză.

De asemenea, nu a fost depus certificatul medico-legal, care să ateste numărul de zile de îngrijiri medicale și în funcție de care se face încadrarea juridică a faptei” – IPJ Constanța.

Polițiștii continuă activitățile în acest dosar, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

În urma consultării cu procurorul care supraveghează urmărirea penală și în funcție de rezultatul anchetei, vor fi luate măsurile legale ce se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*