Rău platnicii RAJA riscă să rămână fără apă. 33 de asociații din Năvodari și Mihail Kogălniceanu au acumulat datorii de peste 171.000 lei

RAJA Murfatlar. FOTO Adrian Boioglu
RAJA Murfatlar. FOTO Adrian Boioglu

SC RAJA SA a transmis o nouă listă cu asociațiile de proprietari care sunt în urmă cu plățile. De această dată, problemele cele mai mari apar la Năvodari și Mihail Kogălniceanu.

“Măsura cea mai eficientă pentru recuperarea debitelor de la abonaţii rău-platnici este debranşarea de la sistemul de alimentare cu apă potabilă. În urma primirii avizelor de debranșare, majoritatea datornicilor, în doar câteva zile, îşi achită cea mai mare parte a restanţelor. În aceste condiţii, săptămânal sunt avizaţi sute de abonaţi cu restanţe, indiferent de statutul juridic al acestora. Datornicii pot rămâne fără apă potabilă dacă în termen de cinci zile de la avizare nu şi-au achitat restanţele. Pentru a evita debranșarea, proprietarii de apartamente din cadrul asociațiilor avizate pot încheia convențiile de facturare individuală”, explică reprezentanții SC RAJA SA.

33 de asociații de proprietari din Năvodari și Mihail Kogălniceanu au fost avizate după ce au acumulat datorii de peste 171.000 lei către SC RAJA SA. Iată lista rău-platnicilor.

Asociatii de proprietari din Năvodari și Mihail Kogălniceanu cu datorii la RAJA
Asociatii de proprietari din Năvodari și Mihail Kogălniceanu cu datorii la RAJA

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*