Autoturism căutat de autoritățile din Germania, descoperit în Cuza Vodă de polițiștii de frontieră constănțeni

Polițiștii de frontieră constănțeni au descoperit un autoturism căutat de către autoritățile din Germania, aflat în posesia unui cetățean român.

Potrivit Gărzii de Coastă, acționând în baza unor informații, polițiștii de frontieră constănțeni au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional cu autoturisme furate în zona de competență. Astfel, pe raza localității Cuza Vodă, județul Constanța, polițiștii de frontieră au identificat un autoturism marca Audi, model A8, de culoare neagră, având montate plăcuțe cu număr de înmatriculare provizoriu românesc.

În urma verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că mijlocul de transport figurează ca fiind semnalat bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile din Germania, în data de 08 aprilie 2021.

La cercetări, deținătorul autoturismului a prezentat un contract de vânzare-cumpărare față de care există suspiciuni privind autenticitatea, iar polițiștii de frontieră continuă cercetările privind acest aspect.

Autoturismul, evaluat la aproximativ 31.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă pentru continuarea cercetărilor, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, si fals în înscrisuri sub semnătură privată, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*