RATC suplimentează numărul autobuzelor care circula pe linia 3 (Constanța – Palazu Mare), de la 1 februarie

Noile autobuze RATC au intrat în funcțiune. FOTO Adrian Boioglu

Regia Autonomă Transport în Comun (RATC) Constanța va suplimenta de la 1 februarie, numărul autobuzelor care circulă pe linia 3.

(RATC anunță că în urma numeroaselor cereri și pentru îmbunătățirea programului de transport, începând de vineri, 1  februarie, suplimentează numărul autobuzelor care circulă pe linia 3 (Tomis Nord – Palazu Mare – Tomis Plus și retur).

Astfel, intervalul de succesiune al autobuzelor care circulă pe respectiva linie, s-a redus de la 20 de minute la 15 minute.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*