Stația de autobuze de la Liceul Pedagogic, mutată la o distanță de aproximativ 30 de metri

Stația de autobuze de la Liceul Pedagogic, mutată la o distanță de aproximativ 30 de metri. FOTO: CT BUS

CT BUS anunță publicul călător că stația „Constantin Brătescu”, din dreptul Liceului Pedagogic, de pe strada Răscoala din 1907, a fost mutată la o distanță de aproximativ 30 de metri, în spațiul marcat în mod corespunzător.

Potrivit reprezentanților societății, mutarea survine pentru a veni în sprijinul proiectului pilot al Primăriei Municipiului Constanța, „Kiss and Ride”, care presupune crearea unei zone de oprire în siguranță și de debarcare a copiilor în dreptul unităților școlare pentru părinții care își aduc copiii cu autoturismul la cursuri.

În Constanța se va introduce proiectul pilot „Kiss and Ride”. FOTO: Primăria Constanța

Sistemul „Kiss and Ride” va fi instituit la Colegiul Național Pedagogic „Constantin Brătescu”, de pe strada Răscoala din 1907, și pe strada Unirii, în dreptul Școlii Gimnaziale Nr. 43 „Ferdinand”. Este vorba despre un plan complet de resistematizare rutieră și pietonală, care cuprinde crearea unei zone de oprire în siguranță și de debarcare a copiilor în dreptul unităților școlare pentru părinții care își aduc copiii cu autoturismul la cursuri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. O masura bine venita … acum 10 – 15 ani in urma !!! Acum cand in toata “lumea civilizata” spre care tanjim cu totii, se iau masuri de descurajare a acestui tip de a aduce copii la scoala, noi il implementam cu surle si trambite. Daca copii ar merge la gradinitele si scolile din circumscriptia de care apartin, aceasta migratie continua de la ora 8 dimineata pana seara ar fi cu mult diminuata ! Dar cum noua ne place doar sa privim spre “ceilalti” si sa facem “ca noi” nu cred ca avem sanse prea mari sa evoluam. Este valabil pentru toti cei implicati in aceste “procese” ! Fie ca sunt parinti, autoritati publice, oameni politici etc

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*