RATC Constanța prelungește programul autobuzelor care circulă în zona Festivalului „Miturile Cetății“

Autobuz RATC în stație. FOTO Catalin Schipor

Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța anunță publicul călător, că în perioada 20 – 27 iunie, ca urmare a desfășurării „Festivalului Internațional de Teatru Miturile Cetății, ediția a III-a, 2018″, programul de funcționare a mijloacelor de transport în comun, ce deservesc liniile 42, 51 și 101C, va fi prelungit până la orele 24:00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*