RATC Constanța îi anunță pe beneficiarii abonamentelor gratuite de unde și le pot obține

Panou statie si autobuz RATC. FOTO Catalin Schipor

Regia Autonomă de Transport în Comun anunță beneficiarii H.C.L.M. nr. 302 / 29.08.2017 (pensionarii cu pensii de până la 1450 lei inclusiv, persoanele în vârstă de peste 60 ani care nu realizează venituri și persoanele în vârstă de peste 70 ani indiferent de venituri), care nu au depus cereri pentru anul 2018, că pot solicita și ridica permise de călătorie gratuite pentru anul 2018 de la sediul Seriviciului Public de Asistență Socială din Constanța. Permisele de călătorie se eliberează doar titularului, pe loc.

 

De asemenea, următoarele categorii de beneficiari vor ridica permisele de călătorie DOAR din următoarele locații:

– elevii orfani – de la punctul de vânzare R.A.T.C. Constanţa – Gară;
– studenţii orfani – de la punctul de vanzare R.A.T.C. Constanţa – City Mall;
– persoanele cu dizabilităţi (cu handicap grav şi accentuat), asistenţii personali ai persoanelor cu handicap grav sau însoţitorii acestora, nevăzătorii cu handicap grav şi accentuat şi însoţitorii nevăzătorilor cu handicap – de la D.G.A.S.P.C. C-ța – B-dul Ferdinand nr. 97(Blocul Turn Gară);
– persoanele cu dizabilități, cu grad de handicap mediu şi uşor – de la punctele de vânzare R.A.T.C. Constanţa: Gară 40/43 şi b-dul Tomis (vis-a vis de A.N.A.F.);
– deţinuţii politici (D.-L. nr. 118/1990) şi persoanele strămutate (L.nr. 189/2000) – de la punctul de vânzare R.A.T.C. Constanţa – Gară.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*