Avarie RAJA pe strada Cazărmii din Cernavodă

RAJA înregistrează o avarie. FOTO Cătălin SCHIPOR

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 100 mm, de pe strada Cazărmii, din orașul Cernavodă, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, marți, 26 mai, în intervalul orar  10.00 – 14.00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile Eliade Rădulescu, Ion Creangă, Pictor Nicolae Grigorescu, Cazărmii și parțial Energiei.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*