RATC Constanța a început emiterea de abonamente cu reducere pentru elevi, studenți, profesori și personalul nedidactic al unităților de învățământ

Autobuz RATC Constanța. FOTO RATC
Autobuz RATC Constanța. FOTO RATC

Regia Autonomă Transport în Comun Constanța a început emiterea de abonamente cu reducere de 50% pentru elevii din unităţile de învăţământ obligatoriu, profesional şi liceal acreditat / autorizat, personalul didactic și nedidactic încadrat în unitățile de învațământ din municipiul Constanța, indiferent de domiciliu.

Abonamentele se pot obține de la toate chioșcurile de bilete RATC.

Astfel, prețul abonamentului cu reducere de 50% este de:

  • 27,50 lei pe 1 linie
  • 40 lei pe 2 linii
  • 62,50 lei pe toate liniile

Abonamentele pot fi achiziționate pe baza următoarelor documente:

  • certificatul de naștere sau cartea de identitate a beneficiarului;
  • carnet de elev (reducerea se aplică și pentru carnetele de elev vizate pentru anul școlar trecut) sau adeverință eliberată de instituția de învățământ;
  • consimțământul personal sau al părinților (în cazul minorilor cu vârsta mai mică de 16 ani), pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*