RATC a început să facă curat în propria ogradă

Sofer RATC prins de jandarmi în timp ce fura motorina din autobuz. FOTO GJM Tomis

Reprezentanții RATC Constanța au anunțat că în cazul șoferului prins de jandarmi în timp ce fura motorină la nivelul instituției s-a constituita comisia de disciplină pentru a analiza cazul șoferului surprins în timp ce sustrăgea motorină din autobuzul R.A.T.C.

Conducerea Regiei Autonome de Transport în Comun Constanța condamnă ferm orice act de acest gen și va aviza chiar si cele mai severe decizii ale comisiei și a făcut publice și alte nereguli depistate în rândul propriilor angajați. De la începutul anului au fost aplicate sancțiuni disciplinare cu reducerea salariului tarifar sau desfacerea contractului de munca pentru următoarele abateri:

– depășire combustibil – 5 conducători auto
– persoane străine în cabina – 7 conducători auto
– lipsa nemotivata de la serviciu – 1 mecanic și 1 conducător auto
– încasare bani de la călători fără a elibera bilete de călătorie
– atitudine ireverențioasa fata de călători – 3 conducători auto
– lipsa sigiliu rezervor – 4 conducători auto
– consum de alcool în incinta R.A.T.C. – 2 persoane (mecanici)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*