RAJA va furniza mâine apă cu presiune scăzută în localitatea Mihail Kogălniceanu

apa, robinet, raja,

Pentru efectuarea unor lucrări de modernizare, reparații și întreținere a instalațiilor care alimentează cu energie electrică Stația de Pompare Hidrofor din localitatea Mihail Kogălniceanu, reprezentanții furnizorului de energie vor întrerupe curentul în intervale scurte de timp, joi, 28 iulie, în intervalul 09.00 – 17.00.

În această situație, Stația de Pompare Hidrofor nu va avea o funcționare continuă, motiv pentru care abonații din zona înaltă a localității și cei de la etajele superioare ale blocurilor nu vor avea apă la robinete, iar în restul localității apa se va furniza cu presiune scăzută în intervalul de timp menționat.

„Ne cerem scuze tuturor consumatorilor, pe care îi asigurăm că, de îndată ce se va relua alimentarea cu energie electrică, lucrătorii RAJA vor relua alimentarea cu apă la parametrii normali”, au transmis reprezentanții societății.

Totodată, ei îi roagă pe consumatorii afectați de aceste lucrări din localitatea Mihail Kogălniceanu să-și asigure rezerva minimă necesară de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*