RAJA va furniza apă cu presiune scăzută în municipiul Constanța, din Stația de Pompare Palas

Se oprește apa!
Se oprește apa. FOTO Arhivă

La nivelul Stației de Tratare și Pompare Palas din municipiul Constanța, se vor executa lucrări de  înlocuire a unor pompe în perioada 04 – 06 octombrie.

„Schimbarea pompelor se va face pe rând, în timpul celor două nopți, pentru a nu fi nevoiți să sistăm alimentarea cu apă și pentru a diminua astfel disconfortul creat consumatorilor, urmând doar să se reducă presiunea de pompare a apei din Stația Palas”, au anunțat reprezentanții societății.

Prin urmare, în nopțile de 04 spre 05 octombrie, respectiv 05 spre 06 octombrie, în intervalul orar 23.00 – 05.00 se va furniza apă cu presiune scăzută în următoarele zone:

 • cartierul Palas și Zona industrială Oierie Palas;
 • cartierele Brătianu și Medeea;
 • zona industrială;
 • cartierele CET, Viile Noi și Sere;
 • cartierele Km 4, Km 4-5, Km 5 și Veterani;
 • zonele industriale CET, Caraiman și Oil Terminal;
 • zona comercială Constanța Sud (Auchan, Metro, Brico Depot, Avia Motors);
 • cartierul Faleză Sud;
 • cartierele Far, Abator, Gară, ICIL, Casa de Cultură, Inel I, Inel II, Coiciu și Compozitori;
 • zonele Baba Novac și Halta Traian;
 • zona Comercială Vest.

Menționăm că, în intervalul mai sus menționat, la etajele superioare s-ar putea înregistra lipsa totală a apei, în funcție de consumul înregistrat.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în parametrii optimi”, au mai transmis sursele citate.

Investiția face parte din Contractul de lucrări CL35: „Reabilitare stație de pompare apă brută Galeșu; Reabilitare Complex Înmagazinare Palas: SP1, SP2 și rețele în incintă, Reabilitare puț P0 Constanța Nord, județul Constanța” în valoare de 48.684.054,30 lei cu TVA, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*