„Constanța Coffee Break” revine în weekend, cu muzică bună, în centrul Constanței

Sâmbătă, de la ora 21.00, fredonăm împreună melodiile trupei Queen alături de Dan Helciug. FOTO Primăria Constanța

Bulevardul Tomis redevine zonă de promenadă și scenă în aer liber, de sâmbătă, 21 august, de la ora 08.00, și până duminică, 22 august, ora 23.00, cu ocazia unei noi ediții a „Constanța Coffee Break”. Spațiul este reconfigurat pentru a oferi o experiență de neuitat pentru constănțenii și turiștii aflați pe litoral.

Sâmbătă, de la ora 21.00, fredonăm împreună melodiile trupei Queen alături de Dan Helciug într-un concert electrizant. Proiectul de tip omagiu muzical „My Queen Tribute by Dan Helciug & Band” a avut parte de un succes neașteptat încă din 2017, anul în care a fost lansat, fiind pus în scenă la multe festivaluri.

Distracția continuă duminică seara. De la ora 19.00, DJ-ii Cezar Gună și DU MAD +KOV vor face un show de senzație pentru oamenii ieșiți la plimbare. Cezar Gună este artist la Global Records, scrie piese pentru mulți artiști din industrie iar în weekend susține concerte stradale pe Calea Victoriei.

Proiectul „Constanța Coffee Break” este deschis organizatorilor. În continuare, cei care doresc să implice în acest proiect pot transmite cereri către Direcția Cultură, Educație, Sport, Turism din cadrul Primăriei Municipiului Constanța, la adresa de e-mail: evenimente@primaria-constanta.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*