RAJA S.A renunță la acțiunea de debranșare de la reţeaua de alimentare cu apă şi de canalizare a Societății Electrocentrale Constanta S.A.

Sediul SC RAJA SA. FOTO Adrian Boioglu
Sediul SC RAJA SA. FOTO Adrian Boioglu

Potrivit unui comunicat al RAJA S.A., începând cu data de 13 august, CET-ul ar fi trebuit să fie debranșat de la serviciile de apă și canalizare, din cauza datoriilor mari. În cele din urmă au fost găsite soluții.

Având în vedere disconfortul pe care l-ar crea constănțenilor, în această perioadă caniculară, lipsa serviciilor de apă caldă, ca urmare a sistării furnizării serviciilor de alimentare cu apă potabilă către Societatea Electrocentrale Constanta S.A, reprezentanții RAJA împreună cu cei ai Primăriei Constanța au căutat o soluție viabilă pentru rezolvarea acestei probleme cu implicații economice și sociale majore.

„În acest context, în cursul zilei de astăzi, a avut loc o întâlnire între conducerea companiei noastre și primarul Municipiului Constanța și s-au identificat soluții de deblocare a situației, astfel încât constănțenii să nu sufere de lipsa apei calde“, au transmis reprezentanții RAJA Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*