RAJA premiază participanții la concursul de pictură “Apa este viață”

Sediul SC RAJA SA. FOTO Adrian Boioglu
Sediul SC RAJA SA. FOTO Adrian Boioglu

22 martie este cea în care este sărbătorită “Ziua Mondială a Apei”, iar în acest an deviza Organizației Națiunilor Unite este “Apă mai bună, locuri de muncă mai bune”

În calitate de operator regional în domeniul alimentării populației cu apă potabilă și al epurării apelor uzate, S.C. RAJA S.A. este preocupată permananet de conservarea și exploatarea acestei resurse strategice la nivel global în contextul unei dezvoltări durabile și a protejării mediului.

Totodată, societatea se implică și în procesul de educare al tinerei generații prin acțiuni de promovare a diferitelor aspecte legate de apă, aducând în atenție rolul acesteia pentru existență și modul în care o putem proteja pentru viitor.

De aceea, cu ocazia Zilei Mondiale a Apei, S.C. RAJA S.A. a organizat împreună cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța și cu Instituția Prefectului, Județul Constanța ediția a III-a a Concursului de pictură, desen și grafică „Apa este viață!”.

Acțiunea, desfășurată în perioada 08 februarie – 22 martie a.c., se adresează tuturor elevilor ciclurilor primare și gimnaziale din unitățile de învățământ din județul Constanța, cărora le-a fost lansată provocarea de a-și exprima creativitatea și originalitatea, prin culori sau în creion, potrivit temei concursului.

Desenele, în format A4 sau A3, au fost înscrise în concurs de către îndrumătorii de proiect din unitățile de învățământ, conform punctajelor obținute la etapa pe școală. O comisie de jurizare, formată din reprezentanți ai S.C RAJA S.A. și profesori de specialitate din cadru I.S.J. Constanța au evaluat toate lucrările primite și au decis câștigătorii. Criteriile de apreciere au fost încadrarea în tema concursului, creativitatea şi originalitatea, dar și calitatea artistică, la final fiind selectate 64 de lucrări în vederea premierii.

Toate desenele vor fi expuse în sala “Remus Opreanu” din cadrul Prefecturii Constanța, în perioada 18 – 22 martie 2016. Tot aici va avea loc sâmbătă, 19 martie a.c., ora 10.30, vernisajul expoziției „Apa este viață!” și festivitatea de premiere a lucrărilor desemnate câștigătoare, elevii fiind recompensați cu premii atractive.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*