FOTO Echipele Polaris M Holding s-au alăturat campaniei “Curățăm Constanța noastră”. Primele zone igienizate au fost în Mamaia și Palazu Mare

A demarat campania Curățăm Constanța Noastră. FOTO Primăria Constanța

S-a dat startul celei de-a opta ediţii a campaniei „Curățăm Constanța noastră”, cea mai amplă iniţiativă de responsabilizare civică faţă de mediul înconjurător din oraşul Constanţa, la care participă constănțenii și angajații firmei de salubritate Polaris M Holding.

Campania se va desfăşoară simultan în mai multe cartiere. În prima zi a campaniei, alături de reprezentaţi ai Serviciului Spaţii Verzi, Serviciului de Igienă Pubică, societăţii care asigură salubritatea în municipiu, societăţii care întreţine spaţiile verzi ori persoanele care beneficiază de venitul minim garantat, au răspuns apelului administraţiei locale mai multe asociaţii de proprietari şi unităţi de învăţământ.

Angajaţii Polaris M Holding au curăţat nisipul adus de vânt pe promenada din staţiunea Mamaia, au cosit şi salubrizat bulevardul Tomis, de la ieşirea din oraş spre cartierul Palazu Mare. Acţiuni de salubrizare s-au derulat şi pe strada Dezrobirii, pe bulevardele I.C. Brătianu, Aurel Vlaicu şi Poarta 1.

Toți voluntarii care se vor alătura campaniei vor primi echipamentele necesare pentru buna desfășurare a activității.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*