RAJA oprește miercuri, 30 iunie, furnizarea de apă potabilă în localitatea Țepeș Vodă din județul Constanța

Apa e oprită
Se oprește apa. FOTO Arhivă

RAJA SA Constanța va întrerupe furnizarea apei potabile, miercuri, 30 iunie, în intervalul orar 08.00 – 16.00, în localitatea Țepeș Vodă din județul Constanța, pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținere a rezervorului de înmagazinare apă potabilă.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această oprire să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, au precizat reprezentanții RAJA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*