RAJA oprește miercuri, 21 iunie, furnizarea de apă și în localitățile Ștefan cel Mare, Făclia și Saligny

apa, robinet, raja,

În vederea executării lucrărilor de înlocuire a unui tronson și implicit realizarea operațiunilor de bypass pe conducta de aducțiune din orașul Cernavodă (zona pod CFR), se va întrerupe furnizarea apei potabile de miercuri, 21 iunie, ora 08.00, până joi, 22 iunie, ora 08.00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone:

  • Sat Ștefan cel Mare (zona delimitată de DN22C și Canal Dunăre – Marea Neagră);
  • Sat Făclia (tronsonul cuprins de DN22C și Canal Dunăre – Marea Neagră);
  • Sat Saligny;
  • Strada Valea Cișmelei;
  • Centrala Nucleară Cernavodă și Jandarmeria.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului împreună cu formațiile de lucru ale RAJA vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ”, au transmis reprezentanții societății.

Totodată, aceștia roagă utilizatorii afectați de lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Investițiile fac parte din Contractul de lucrări – CL24 – „Rețele apă Cernavodă, Făclia și Tortoman. Aducțiuni Făclia, Cernavodă. Rețele de canalizare Cernavodă, Satu Nou și Mircea Vodă”, în valoare de aproximativ 56 de milioane de lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*