RAJA oprește, la începutul săptămânii viitoare, furnizarea de apă potabilă în mai multe zone din Constanța

Apa e oprită
Se oprește apa. FOTO Arhivă

La nivelul rețelei de distribuție apă potabilă din municipiul Constanța se vor executa lucrări de conectare a noii conducte la magistrala de pe bulevardul Tomis. În vederea realizării acestor operațiuni, se va sista furnizarea apei potabile, de luni, 03 iulie, ora 22.00, până marți, 04 iulie, ora 04.00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din cartierele Palazu Mare, Boreal, Tomis Plus, Maurer, cei de pe bd. Aurel Vlaicu (zona Caragea Dermen), precum și Centrele Comerciale Carrefour, Dedeman, Brico Depot, Selgros, Lems și Jisk.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ”, au transmis reprezentanții societății.

Totodată, aceștia roagă utilizatorii afectați de lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Investiția face parte din Contractul de lucrări CL4 „Rețele apă și canalizare în zona periferică a Municipiului Constanța, Palazu Mare și stațiunea Mamaia”, în valoare de aproximativ 51 de milioane de lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*