Protest spontan la Petromidia: sute de angajați au refuzat să mai intre la muncă, cerând salarii mai mari

Sute de angajați de la Petrmodia au refuzat să mai intre la muncă, cerând salarii mai mari.

Aproximativ 300 de angajați de la Rafinăria Petromidia au refuzat marți, 6 decembrie, să mai intre la muncă și au rămas în curtea societății, cerând creșterea salariilor. Activitatea rafinăriei nu este afectată de acest protest spontan, fiind asigurată de angajații din tura de noapte.

Potrivit liderului de sindicat de la Petromidia, Petre Tancău, protestul a pornit după ce conducerea rafinăriei a amânat negocierile privind creșterile salariale pentru luna februarie, iar oamenii refuză să intre în tură până când această situație nu va fi rezolvată. Ei solicită o creștere de 1.500 de lei, iar amânarea negocierilor i-a supărat.

El a precizat că este vorba despre un protest spontan și nu știe când se va finaliza, dar activitatea rafinăriei nu este afectată pentru că angajații din tura de noapte au rămas la serviciu și asigură continuitatea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*