RAJA oprește joi, 10 februarie, furnizarea de apă la blocurile ST 2 – ST 9 din zona Stadionului Gheorghe Hagi

Fără apă la robinete
Probleme cu apa în Constanța. FOTO Arhiva CTnews

În vederea executării lucrărilor de anulare a vechiului sistem de alimentare cu apă și implicit de racordare a branșamentelor la noua conductă, de la intersecția străzilor Primăverii cu Farului din municipiul Constanța, RAJA SA sistează furnizarea apei potabile joi, 10 februarie.

Astfel, în intervalul orar 09.00 – 17.00, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii arondați punctului termic 106, respectiv blocurile ST 2, ST 3, ST 4, ST 5, ST 6, ST 7, ST 8 și ST 9 din zona Stadion „Gheorghe Hagi”.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această oprire să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, au transmis reprezentanții societății.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*