Amenzi de aproape 50.000 de lei aplicate, săptămâna trecută, de jandarmii Inspectoratului Județean Constanța

Misiunile jandarmilor Inspectoratului Județean Constanța în perioada 19 - 25 iulie. FOTO IJJ Constanța

Peste 100 de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean Constanța au fost zilnic la datorie în perioada 19 – 25 iulie, acționând în cooperare cu polițiștii constănțeni, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale de natură penală sau contravențională.

Potrivit IJJ Constanța, pe timpul misiunilor executate în cursul săptămânii trecute, au fost aplicate 259 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 49.000 de lei, pentru următoarele fapte: adresarea de injurii și amenințări cu acte de violență, tulburarea liniștii publice, consum de alcool în locuri publice, apelarea în mod repetat la mila publicului de către o persoană aptă de muncă, nerespectarea măsurilor dispuse de autorități pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-Cov-2, intrarea cu autoturismul pe plajă, refuzul de a furniza date pentru stabilirea identității.

În aceeași perioadă echipajele de jandarmerie au constatat și o faptă de natură penală pe linia comercializării unor bunuri susceptibile de a fi contrafăcute.

Totodată, în cursul săptămânii trecute, jandarmii au avut în vedere desfășurarea în condiții de siguranță a evenimentelor cultural-artistice, sportive și de protest ce au avut loc în zona de competență.

Săptămâna trecută au mai fost executate 17 misiuni pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere emise de către instanțe sau parchete, opt misiuni împreună cu lucrători ai Direcției de Sănătate Publică, 1 misiune alături de lucrătorii Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanța, precum și 3 misiuni în sprijinul executorilor judecătorești.

Jandarmii au fost angrenați zilnic și în misiuni de pază și protecție instituțională la cele 38 de obiective din competență.

De asemenea, oamenii legii au asigurat și protecția transporturilor de vaccin împotriva COVID 19, în județul Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*