RAJA oprește joi, 04 mai, furnizarea de apă în mai multe zone din municipiul Constanța

apa, robinet, raja,

RAJA SA va întrerupe joi, 04 mai, în intervalul orar 08.00 – 18.00, furnizarea apei potabile în mai multe zone din municipiul Constanța. Măsura este luată pentru lucrări de modernizare și sectorizare la nivelul rețelei de distribuție apă potabilă pe mai multe străzi din oraș.

Pe timpul desfășurării intervențiilor, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone:

  • Centrul de Dializă Diaverum, de pe strada Nicolae Iorga;
  • Perimetrul delimitat de str.: Mircea cel Bătrân – Făgetului – Pictor Ion Andreescu – Panait Cerna – Chiliei – Soveja – bd. Mamaia – Nicolae Iorga – Mircea cel Bătrân;
  • Punctele termice 24 și 105;
  • Strada Bucovinei – tronsonul delimitat de bd. Mamaia și str. Nicolae Iorga.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în parametrii optimi”, au transmis reprezentanții societății.

Totodată, aceștia roagă utilizatorii afectați de aceste lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*