RAJA oprește în noaptea de marți spre miercuri furnizarea de apă în zona Abator din Constanța

Fără apă la robinete
Probleme cu apa în Constanța. FOTO Arhiva CTnews

Conducta principală de alimentare cu apă de pe Șoseaua Mangaliei, din municipiul Constanța, a înregistrat o avarie pentru remedierea căreia se impune  sistarea furnizării apei potabile.

În vederea reducerii pe cât posibil a disconfortului creat utilizatorilor, având în vedere că este o intervenție complexă, lucrările vor fi executate în cursul acestei nopți, 29 spre 30 august, în intervalul orar 22.00 – 10.00.

În acest timp nu vor avea apă potabilă la robinete consumatorii din Cartierul Abator, zona cuprinsă de străzile Școlii și Caraiman, precum și cei alimentați din punctul termic 155. Totodată, se va furniza apă cu presiune scăzută în următoarele zone:

  • 1 Mai Vechi, tronsonul cuprins de străzile Caraiman și Pajurei, cu străzile adiacente;
  • 1 Mai, între bd. 1 Decembrie 1918 și str. Caraiman;
  • punctele termice 149, 150, 181, 182 și 183.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție deplasate la fața locului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții RAJA.

Totodată, ei roagă utilizatorii afectați de lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*