RAJA oprește furnizarea de apă în localitățile Culmea și Oituz și la Baza Militară și Aeroportul din Mihail Kogălniceanu

Atenție, se oprește apa!

În urma unor lucrări de racordare la sistemul centralizat de alimentare, RAJA va întrerupe furnizarea apei în localitățile Culmea și Oituz, precum și la Baza Militară și Aeroportul din Mihail Kogălniceanu.

Oprirea apei va avea loc în două perioade distincte: de la ora 20.00 a zilei de luni, 12 iunie, până marți, 13 iunie, la ora 14.00, precum și o săptămână mai târziu, de luni, 19 iunie, de la ora 20.00 până la ora 14.00 a zilei de marți, 20 iunie.

Aceste lucrări fac parte din implementarea Contractului de Lucrări 31, intitulat „Stație tratare apă, rezervoare, gospodării de apă Năvodari, reabilitare stație de pompare Ovidiu”, în valoare de aproximativ 41 milioane de lei. Proiectul este derulat prin intermediul Programului Operațional Infrastructura Mare (POIM).

Reprezentanții RAJA își cer scuze față de disconfortul creat abonaților și asigură că echipele de intervenție vor depune toate eforturile pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp posibil.

În timpul întreruperii furnizării apei, consumatorii din zonele afectate sunt rugați să-și asigure o rezervă minimă de apă pentru consum și uz casnic.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*