Felix Stroe a demisionat de la RAJA Constanța

Stroe Felix a demisionat de la RAJA Constanța

Directorul RAJA Constanța, Felix Stroe, și-a dat demisia din funcție, cu începere de joi, 1 octombrie.

Potrivit unor surse oficiale, demisia lui Felix Stroe de la conducerea societății a fost făcută din motive de sănătate. Felix Stroe, care este președintele filialei județene a PSD Constanța, s-a aflat la conducerea RAJA Constanța timp de 17 ani.

La recentele alegeri locale, el a candidat din partea PSD pentru șefia Consiliului Județean Constanța, însă a pierdut fotoliul de președinte în fața liberalului Mihai Lupu. În conferința de presă organizată imediat după aflarea rezultatelor oficiale, Mihai Lupu i-a cerut public demisia lui Felix Stroe de la conducerea RAJA Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*