RAJA oprește apa potabila în Hârșova pentru a interveni la o avarie

RAJA va opri apa potabilă pentru efectuarea unor lucrări.

Echipele de intervenție ale RAJA au fost nevoite să oprească temporar furnizarea de apa potabilă în lovalitatea Hârșova pentru a remedia o avarie.

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm,de la intersecția străzilor Tablei cu Plantelor din localitatea Hârșova, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile în cursul zilei de luni 11 iunie, în intervalul orar 13,00 – 16,00.

Sunt afectați de lipsa apei toți consumatorii în localitatea Hârșova.

“Ne cerem scuze față de consumatorii afectați de această lucrare și îi asigurăm că echipele de intervenție fac tot posibilul pentru finalizarea reparațiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții RAJA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*