Probleme cu apa pe strada IG Duca din Constanța

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Pentru remedierea unei avarii survenite in cursul zilei de astazi, 30 aprilie 2017, la conducta de alimentare cu apa, de pe strada IG Duca, din municipiul Constanta, in intervalul orar 9,00-13,00, se blocheaza traficul rutier pe strada IG Duca, pe tronsonul cuprins intre strazile Calugareni si Tepes Voda.
Pentru efectuarea lucrarilor de reparatii, zona a fost imprejmuita si semnalizata corespunzator, iar pentru fluidizarea traficului a fost anuntata si Politia Locala.
“Ne cerem scuze participantilor la trafic din zona respectiva, si le dam asigurari ca echipele RAJA Constanta vor face tot posibilul pentru remedierea avariei intr-un timp cat mai scurt”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Abonatii din zona nu sunt afectati de aceasta avarie, intrucat echipele de interventie incearca sa efectueze reparatia cu conducta sub presiune.

1 Comment

  1. apa de la robinet este jalnica. mai bine ii obligati sa aduca imbunatatiri apei si sa fie in parametrii.am pus un filtru de pazla la chiuveta din bucatarie.in 8 zile era de culoare rosie spre maroniu. cam asa este apa care o platim foarte scump. cred ca daca fac analiza la ea o sa descopar si fecale deoarece uneori miroase ciudat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*