RAJA oprește apa în zona Dacia – Tomis 3 din municipiul Constanța

Apa e oprită
Se oprește apa. FOTO Arhivă

Pentru realizarea lucrărilor de remediere a unei avarii survenită la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 100 mm, de pe Aleea Pictor Nicolae Tonitza, din municipiul Constanța, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, marţi 5 martie 2019, în intervalul orar 9:00 – 14:00.

Sunt afectați de lipsa apei potabile consumatorii aflaţi în perimetrul: zona Tomis 3 – bd. Alexandru Lăpuşneanu – str. Soveja – Aleea Brânduşelor – Aleea Cameliei – Aleea Pictor Nicolae Tonitza – bd. Alexandru Lăpuşneanu, precum şi cei arondaţi punctelor termice 118, 119 şi 214 .

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării ape“ au transmis reprezentanții RAJA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*