Băut și gelos, un individ i-a tăiat gâtul concubinei

Un individ din Cumpăna a ajuns după gratii, după ce i-a provocat concubinei sale leziuni la nivelul gâtului cu un cuțit. Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, în noaptea de 10/11 iunie a.c. în timp ce se afla în interiorul locuinţei situate în comuna Cumpăna, str. Monumentului nr. 22, inculpatul, prin folosirea unui cuţit, a agresat-o fizic pe persoana vătămată B.E., concubina sa, prin lovire în zona gâtului.

Leziunile provocate necesită, potrivit actului constatator emis de către medicii legiști, 11-12 zile de îngrijiri medicale. Se pare că agresiunea a avut loc pe fondul consumului de alcool și crizelor de gelozie ale atacatorului.

Anchetatorii au sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul reţinut I.I., cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*