RAJA oprește apa în cartierul Partizanu din Medgidia!

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Pe 3 septembrie, abonații RAJA dintr-un cartier din Medgidia nu vor avea apă potabilă la robinete din cauza unei avarii survenite la o conductă de alimentare.

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii la magistrala de alimentare cu apă, cu diametrul de 1200 mm, din orașul Medgidia, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile luni, 3 septembrie, în intervalul orar 08:00 – 15:00.

Sunt afectați de lipsa apei potabile consumatorii din cartierul Partizanul din Medgidia, în timp ce abonații din localitatea Castelu vor avea apă cu presiuni scăzute în acest interval.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*