RAJA oprește apa în mai multe zone din municipiul Constanța, pentru înlocuirea unei conducte

Lucrare RAJA. FOTO RAJA

RAJA S.A. va executa lucrări de înlocuire a conductei de distribuție a apei potabile, cu diametrul de 250 mm, de la intersecția străzilor Crișanei cu Pictor Ion Andreescu, din municipiul Constanța.

În vederea desfășurării lucrărilor, se va întrerupe furnizarea apei potabile de marți – 24 octombrie 2023, ora 22.00, până miercuri – 25 octombrie 2023, ora 10.00.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone:

  • perimetrul delimitat de străzile: Nicolae Iorga – Mircea cel Bătrân – Crișanei – Chiliei – Nicolae Iorga;
  • tronsonul cuprins de străzile: Petru Vulcan – Mircea cel Bătrân – Făgetului – Ion Andreescu – Panait Cerna – Chiliei – Soveja – bd. Mamaia – Ion Rațiu – Maramureș – Petru Vulcan.
  • Cartierul Tomis II;
  • Centrul de Dializă Diaverum, de pe strada Nicolae Iorga;
  • Punctele termice 24 și 105.

Investiția face parte din contractul derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), CL1: ” Rețele apă și canalizare în zona centrală a Municipiului Constanța – Lot 1”, în valoare totală de aproximativ 42 milioane de lei.

“Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.

Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în parametrii optimi. Totodată, rugăm utilizatorii afectați de aceste lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă” – RAJA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*