RAJA intervine la o avarie pe strada Nicolae Iorga în municipiul Constanța. Traficul este restricționat

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Pentru remedierea unei avarii survenita în cursul dimineții de 2 iunie, la conducta de alimentare cu apa cu diametrul de 200 mm, de pe strada Nicolae Iorga, din municipiul Constanta.

În aceste condiții s-a impus restricționarea traficului auto pe o banda de circulație pe tronsonul delimitat de străzile Chiliei și bulevardul Mamaia, în intervalul orar 09,00 – 14,00.

Pentru efectuarea lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

„Ne cerem scuze tuturor participanților la trafic din zona respectivă pe care îi asigurăm că echipele RAJA SA vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt. Abonații din zonă nu sunt afectați de această lucrare, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparațiile cu conducta sub presiune“, au transmis reprezentanții Regiei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*