FOTO VIDEO Sute de constănțeni au intrat la Delfinariu în mod gratuit de Ziua Dobrogei

Sute d epersoane au mers să vadă gratuit de Ziua Dobrogei spectacolul de la Delfinariu

Decizia autorităților locale – Consiliul Județean Constanța, de a permite accesul gratuit la instituțiile de cultură din subordine a adus bucurie în inimile a sute de constănțeni.

Majoritatea  spectatorilor au fost copii preșcolari, aduși de părinți sau de bunici, dar și tineri și chiar și câteva fețe bisericești.

Reprezentațiile de la delfinariu se adresează nu numai copiilor, ci și adulților. Înainte de acestea, directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, dr. Adrian Bîlbă, le-a oferit tuturor mai multe date științifice despre delfini și mamiferele marine, rolul instituției fiind, înainte de a oferi spectacole, de a face educație.

La spectacolul de la ora 15.00 sala de spectacol a fost plină, toate cele 1350 de locuri fiind ocupate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*