RAJA înregistrează o avarie pe strada Republicii din Medgidia!

Apa e oprită
Se oprește apa. FOTO Arhivă

Angajații RAJA au intervenit la o avarie la o conductă de apă din Medgidia și au fost nevoiți să sisteze furnizarea către abonații care locuiesc pe două străzi din municipiu.

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii survenită la nivelul unui branșament de pe strada Republicii nr. 69 din orașul Medgidia, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile în cursul zilei de 25 iunie, în intervalul orar 11,00 – 15,00.

Sunt afectați consumatorii de pe străzile Republicii și Kemal Agi Amet.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*