Restricții de circulație de Ziua Marinei în zona Peninsulară a Constanței

Restrictii militare de Ziua Marinei. FOTO Cătălin SCHIPOR

Pentru ca manifestările prilejuite de Ziua Marinei Române să se desfășoare în condiții optime, în perioada 13 – 15 august, se impun mai multe restricții de circulație.

Astfel, sunt interzise parcarea și staționarea autovehiculelor pe domeniul public, după cum urmează:

  • În data de 13 august, începând cu ora 16:00, se interzice parcarea autovehiculelor pe bulevardul Regina Elisabeta între Poarta 1 și Comandamentul Flotei;
  • În data de 14 august, începând cu ora 14:00, se interzice parcarea autovehiculelor pe strada Remus Opreanu de la Comandamentul Flotei până la Direcția Agricolă și se interzice oprirea autovehiculelor pe tronsonul cuprins între bulevardul Regina Elisabeta și Comandamentul Flotei care cuprinde bulevardul Marinarilor – bulevardul Regina Elisabeta – Portul Tomis – strada Lebedei – parcarea Poarta 1 – strada Remus Opreanu.
  • În ziua de 15 august, circulația autovehiculelor va fi închisă începând cu ora 07:00, după cum urmează: Poarta 3, Poarta 1, intersecția bulevardului Termele Romane cu strada Traian, str. Negru Vodă, str. Ecaterina Varga, str. Mircea cel Bătrân, iar traficul rutier va fi restricționat în zona peninsulară, începând cu ora 07:00, pe traseul Poarta 2 – strada Termele Romane – Poarta 1 – bulevardul Regina Elisabeta – strada Remus Opreanu – Portul turistic Tomis.

Accesul riveranilor se va realiza prin prezentarea unui act de identitate care dovedește că utilizatorul autoturismului domiciliază în zona în care au fost impuse restricții de circulație, cu interdicția totală a accesului pe bulevardul Regina Elisabeta.

Accesul taximetrelor, mijloacelor de transport (autoturisme, microbuze, maxi-taxi) va fi interzis, cu excepția autovehiculelor aparținând instituțiilor publice/persoanelor invitate/acreditate să participe la acest eveniment.
Recomandăm constănțenilor și turiștilor care participă la evenimentele organizate cu ocazia Zilei Marinei Române să utilizeze cu precădere mijloacele de transport în comun, iar în cazul utilizării autovehiculului să respecte indicațiile forțelor de ordine.

Mijloacele de transport ale RATC vor circula în program de weekend. Astfel, miercuri, 15 august, autobuzele ce deservesc transportul public de persoane în municipiul Constanța, vor circula după programul de sâmbătă și duminică (5:45 – 23:00), iar în zilele de joi, 16 august și vineri, 17 august 2018, programul de circulație va fi tot de sâmbătă și duminică, dar cu începere de la ora 5:15. Chioșcurile de bilete vor funcționa în program normal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*